Klubbens stifter

Klubbens afdøde stifter Karl Henning Bøttger - Æret være hans minde

Karl Hennings oprindelige tekst til starten af MC Havgas

Lidt om os.
Jeg vil her forsøge at fortælle lidt om hvem vi er, hvorfor vi er her hvad vil vil, osv.

Undertegnede og Henning har kørt Mc siden hhv. 2005 og 2004, og har begge prøvet at køre med forskellige steder. Der gik dog ikke ret længe før vi fandt ud af, at vi selv ville prøve at starte en Mc klub op. Efter en del snakken frem og tilbage, blev vi enige om at prøve at sætte en lille artikel i den lokale ugeavis, og så ellers se om der var nogen der havde lyst til at "lege" med os.

Jeg må jo nok indrømme, at det var med en vis kriller i maven, jeg kørte ned til vores faste mødested (Toldpladsen i Esbjerg) den første søndag vi skulle køre. Min angst for om der overhovedet ville møde nogen op, blev dog gjort grundigt til skamme. Der mødte ikke mindre end 9 maskiner og 14 personer op. Nøj hvor blev jeg glad. Vores første tur blev for øvrigt en fantastisk tur, med en lokal guide, rundt om Haderslev, Åbenrå og Kolding. Efterfølgende har vi kørt en hel del gode ture (når jeg selv skal sige det).

 Det er vores mening at samle Mc-ister om vores fælles hobby, nemlig det at køre motorcykel under trykke og sikre forhold. Det vil sige, at vi ikke er bange for at køre frisk til, og også gerne længere væk, for at se og opleve noget nyt. Vi er heller ikke bange for at tage både motorveje og grusveje i brug, for at nå vores mål. Vil man ud og køre stærkt, er vi nok ikke de rigtige at køre med. Vi lægger også stor vægt på den sociale del, og da det er svært at snakke sammen når man kører, holder vi jævnligt nogle gode pause undervejs.

 Vi vil ligeledes forsøge at arrangere kørekurser, så vi har mulighed for at køre sikkert på vore maskiner. Uanset alder og hvor længe man har kørt Mc, kan vi altid lære noget nyt, ikk´?

Ellers vil vi i løbet af køre sæsonen forsøge at arrangere en lang tur hver måned. Ture til træf og lignende begivenheder rundt omkring i her i landet, eller i udlandet. Feks. Bakkens åbning/lukning, Skærtorsdags træf i Esbjerg, træf i Søby sidste torsdag hver måned, osv. Derudover er vi meget lydhøre for forslag fra vore medlemmer. Man kan enten komme med forslag til hvor turen kan gå hen, og så laver jeg turen, eller man kan selv lave en tur, hvor vi andre så bare følger med. Alt og alle er velkomne til at give deres besyv med. Konstruktiv kritik modtages gerne. Destruktiv kritik kan ikke bruges.

 Vi kører hver søndag, med afgang fra Toldpladsen på havnen i Esbjerg(se under "Vores mødested") kl. 10.00, men hold øje med vores turkalender, da afgangstiderne er anderledes, når vi skal på de længere ture. Alle er velkomne uanset alder, køn og Mc mærke, så længe man bare sætter det at køre Mc og det sociale samvær højest. 

Medlemskab foregår på følgende måde. Man møder op på pladsen, og kører med et par gange. Har man derefter lyst til fortsat at være med, indbetaler man 100.- kr. pr. Mc på vores konto i Frøs Herreds Sparekasse, Reg. nr.9736, konto nr. 2371782. Disse penge går til at afholde udgifter i forbindelse med klubarbejde, samt i det omfang det er muligt, at give tilskud til i første omgang vores afslutningsfest.

Har dette vakt din interesse, er resten op til dig. Vil du vide hvornår vi kører, eller har du spørgsmål, så send en mail via "Kontakt" med navn, adresse, telefon nummer og mail adresse. Så får du besked om hvornår vi kører, samt svar på evt. spørgsmål. Mød op. Kør med ud og nyd livet på de danske veje. Du er altid hjertelig velkommen hos os. Hvis du ikke allerede har bemærket det hedder vi
 
            Mchavgas.

Vi ses derude.

De bedSTe Mchilsner
Karl Henning              

Nyeste kommentarer

19.08 | 10:46

Vi har en tur på på lørdag til Middelalder Festival i Horsens. Vi køre ...

15.04 | 18:04

SUPER Mc-kursus i dag i Vejen. Tak til Grande, Allan og Carsten

08.04 | 14:37

Tak for info. er rettet....

08.04 | 14:04

Tyrkerfejl! under Turkalender på hjemmesiden. Nederst står der ...